"ЕНЕКОД" в подкрепа на децата на загинали служители в системата на МВР

В продължение на повече от месец в 12 областни града у нас над 50 отбора мериха сили в най-мащабния провеждан до момента благотворителен турнир в подкрепа на децата на загинали служители от системата на МВР. В битката за купата и обединени около благородната кауза се включиха близо 1000 служители на вътрешното министерство.

Във финалите участие взеха 12-те най-добри отбора от страната. Решаващите битки се проводеха в столичната Баухаус - Арена в навечерието на празника на МВР. Изключително оспорвана се оказа и финалната среща, в която отборът на РПУ Кърджали спечели купата след победа с дузпи над колегите си от ОДМВР Стара Загора.
Събитието се реализира от корпорация "Развитие" със специалната подкрепа на „Енекод“ АД и г-жа Нели Беширова, ЦКБ "Сила", застрахователния брокер "Мусала" и нотариус Весела Ивчева.

„Изключително доволни сме от успеха на тази благотворителна кауза и се надявам тя да се превърне в традиция“, коментира Нели Беширова.

В началото на следващата седмица ще бъде обявена и събраната сума от спонсорите и доброволците, съдействали по време на 12-те турнира и финалите. Парите ще бъдат преведени по сметка в специален фонд, създаден от МВР в помощ на децата на загинали и пострадали служители от системата.